21 augustus 2016

Consultancy

Wij bekijken samen met u of 3D printing een meerwaarde of kostenbesparing kan opleveren voor uw bedrijf.
3D prototyping staat niet enkel voor ontwikkeling van nieuwe producten maar ook voor integreerbare objecten in uw productieproces.
Door bepaalde hulpstukken op maat te ontwerpen kunnen vaak tijdsbesparende of ergonomische verbeteringen gerealiseerd worden die u een hoger productierendement bieden of de veiligheid en ergonomische werkomstandigheden van uw werknemers ten goede komen.
We adviseren welke techniek het meest geschikt is voor uw toepassing en welke voor- en nadelen verbonden zijn aan de mogelijke materialen.

Overweegt u zelf een printer te kopen? Wij bieden onafhankelijk aankoopadvies en begeleiden u naar het juiste toestel en leverancier.
Ook in het creëren van een 3D model kunnen wij u begeleiden in de keuze van 3D scannen of met welke software het beste getekend kan worden.
Een introductie in 3D print technieken, 3D print materialen en 3D ontwerp voor uw personeel behoort ook tot de mogelijkheden. Dit houdt in dat wij bij u ter plaatse een voordracht houden zodat uw werknemers opgeleid worden in de mogelijkheden van deze nieuwe technologie en op de hoogte zijn van de nieuwste evoluties.